in

“O Χίτλερ πέθανε στη Βραζιλία σε ηλικία 95 ετών”

Τη θεωρία ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε στο Βερολίνο το 1945 αλλά έζησε ως τα 95 του χρόνια σε χωριό της Βραζιλίας, όπου έφτασε με τη βοήθεια του Βατικανού, διατυπώνει μία μεταπτυχιακή φοιτήτρια σε έρευνά της, ενώ παρουσιάζει και φωτογραφία που υποστηρίζει ότι του ανήκει και μαρτυρίες για τον «γέρο Γερμανό».

Η φοιτήτρια υποστηρίζει ότι μετά την ήττα της Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Χίτλερ φυγαδεύτηκε στην Αργεντινή και από εκεί ταξίδεψε στην Παραγουάη και στη Βραζιλία όπου εγκαταστάθηκε στο Μάτο Γκρόσο για να αναζητήσει θαμμένο θησαυρό των Ιησουιτών, με βάση έναν χάρτη που του δόθηκε από το Βατικανό.

Υποστηρίζει επίσης ότι ο Χίτλερ που έζησε στην Βραζιλία ως Άντολφ Λάιπτσιγκ, είχε σχέσεις με μία έγχρωμη γυναίκα. Πρόκειται για τη γυναίκα που απεικονίζεται σε θολή φωτογραφία που φέρεται να ανήκει στο ζευγάρι.

Το βιβλίο της με τίτλο «Ο Χίτλερ στη Βραζιλία, Η ζωή και ο θάνατός του», λέει ότι ο Χίτλερ έζησε με άλλο όνομα στην μικρή πόλη Νόσα Σενιόρα ντο Λιβραμέντο, 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της επαρχία,Τσουιγιάμπα, από όπου κατάγεται η ίδια. Αναφέρει πως θυμάται ότι ήταν γνωστός στους ντόπιους ως «ο γέρος Γερμανός».

Σχεδιάζει τώρα να κάνει τεστ DNA προκειμένου να αποδείξει τη θεωρία της χρησιμοποιώντας γενετικό υλικό από τον «γηραιό Γερμανό», στον οποίο θα γίνει εκταφή και έναν συγγενή του Χίτλερ που βρίσκεται στο Ισραήλ.

Η φοιτήτρια δημοσιογραφίας αναφέρει πως ο λόγος για τον οποίο ο Χίτλερ έφτασε στην περιοχή ήταν γιατί το Βατικανό του εκχώρησε τα δικαιώματα του θαμμένου θησαυρού του τάγματος των Ιησουιτών.

Σημειώνει ότι οι υποψίες της για τον Άντολφ Λάιπτσιγκ, ενισχύθηκαν όταν έβαλε με photoshop μουστάκι στη φωτογραφία που φέρεται να του ανήκει καθώς και ένα περίεργο περιστατικό από τη δεκαετία του 80 με μία Πολωνή μοναχή που εργαζόταν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Η γυναίκα φέρεται να αναγνώρισε τον Χίτλερ στο πρόσωπο του γηραιού άνδρα που θα εγχειριζόταν απαίτησε να φύγει από το νοσοκομείο, ωστόσο η προϊσταμένη της, της είπε πως βρισκόταν εκεί με οδηγίες του Βατικανού.

Σημειώνεται ότι ακαδημαϊκοί στη Βραζιλία ανέφεραν πως η έρευνα της φοιτήτριας δεν έχει καμία βάση, ενώ ο καθηγητής Ιστορίας Καντίδο Μορέιρα Ροντρίγκες σημείωσε ότι δεν είναι καινούριο φαινόμενο, ερασιτέχνες ιστορικοί να φτιάχνουν θεωρίες ότι ο Χίτλερ έζησε στη νότια Αμερική.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δεκάδες χιλιάδες Ναζί φυγαδεύτηκαν έναντι ανταλλαγμάτων από τη Γερμανία και δεν δικάστηκαν ποτέ. Μεταξύ τους ο Άντολφ Άιχμαν και ο Γιόζεφ Μένγκελε. Οι ιστορικοί που ερευνούν τον θάνατο του Χίτλερ έχουν αντιμετωπίσει την έλλειψη υλικού που να αποδεικνύει τον θάνατό του στο καταφύγιο του Βερολίνου.

Μάλιστα τις σχετικές θεωρίες που τον φέρουν να μην αυτοκτόνησε, πυροδότησε εκ νέου DNA τεστ που έγινε σε κρανίο που θεωρείτο δικό του το 2009, αλλά τελικά ανήκε σε μία γυναίκα.

Σημειώνεται ότι ο Ρόχους Μις, πρώην φύλακας του Χίτλερ, θεωρείται ό τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό. Πριν τον θάνατό του τον περασμένο Σεπτέμβρη ανέφερε ότι ενώ οι Σύμμαχοι πλησίαζαν, άκουσε έναν πυροβολισμό και είδε τον Χίτλερ να πέφτει σε ένα τραπέζι.

Πηγή: nooz.gr

What do you think?

29 Points
Upvote Downvote

Written by Axioperiergos

Τι συμβαίνει αν βάλουμε μια Coca Cola σε ηφαιστειακή λάβα;

Τι συμβαίνει αν βάλουμε μια Coca Cola σε ηφαιστειακή λάβα; (Βίντεο)

gates defterolepta prin ftarnistoun 6

10 γάτες δευτερόλεπτα πριν… φτερνιστούν!