in

25 πιο περίεργοι άνθρωποι στο κόσμο (Φωτογραφίες)

Αρκετοί άνθρωποι έχουν παράξενες συνήθειες, περίεργες περιπέτειες και σπάνια ταλέντα. Όμως κανείς τους δεν είναι σαν τους παρακάτω.

Αυτοί είναι οι 25 πιο περίεργοι άνθρωποι στο κόσμο… δείτε τους!

1. Ο άνδρας με τα πιο μακριά μαλλιά

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (2)

Ο Tran Van Hay είχε να κουρευτεί για πάνω από πενήντα χρόνια, ενώ είχε πλύνει την υπερβολικά πλούσια κόμη του λίγες φορές. Η τελευταία, σύμφωνα με τη γυναίκα του, ήταν έντεκα χρόνια πριν το θάνατο του το 2010. Τα μαλλιά του Van Hay δεν είχαν ποτέ μετρηθεί επισήμως ώστε να μπει στο βιβλίο Guinness.

2. Το μεγαλύτερο στόμα στο κόσμο

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (3)

Ο Francisco Domingo Joaquim θα ήταν ένας συνηθισμένος άνδρας από την Ανγκόλα αν δεν είχε το μεγαλύτερο στόμα στο κόσμο. Το στόμα του είναι 17 εκατοστά και μπορεί να χωρέσει από ένα κουτάκι αναψυκτικού μέχρι το πορτοφόλι του.

3. Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (4)

Στις 29 Ιουνίου του 2011 μια 53χρονη γυναίκα, η Cynthia Martell , βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις Η.Π.Α. Το ”τρελό” της ιστορίας ήταν ότι το 97% του σώματος της ήταν καλυμμένο από τατουάζ.

4. Είχε πεθάνει για 19 χρόνια και αναστήθηκε

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (5)

Ο Lal Bihari είναι ένας Ινδός αγρότης ο οποίος σύμφωνα με το κράτος με πέθανε το 1975. Χρειάστηκε να περάσουν 19 χρόνια για να τους πείσει ότι ζει.

5.  Ο Iceman

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (6)

Ο Wim Hof μπορεί να αντέξει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για αρκετή ώρα. Μάλιστα είχε αντέξει να βυθιστεί μέσα σε παγάκια για μία ώρα και πενήντα δύο λεπτά.

6. Ύψωσε το χέρι του στο Θεό. Δεν το ξανά κατέβασε

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (7)

Ο Sadhu Amar Bharati ύψωσε το χέρι του προς τιμήν του Θεού Shiva και το κρατάει υψωμένο. Αυτός είναι πιστός

7. Η πιο λεπτή μέση του κόσμου

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (8)

Η Michele Kobke είναι 26χρονών και κατάγεται από την Γερμανία. Για τρία χρόνια φορούσε καθημερινά κορσέ, ακόμα και στον ύπνο της, και το αποτέλεσμα είναι να έχει τη πιο λεπτή μέση του κόσμου.

8. Ζωή στα άκρα

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (9)

Ο Eskil Ronningsbakken είναι ένας καλλιτέχνης από την Νορβηγία που πραγματοποιεί παραστάσεις ”θανάτου”. Για την ακρίβεια φλερτάρει με τον θάνατο καθώς πραγματοποιεί διάφορα ακροβατικά στο χείλος του γκρεμού.

9. Η γυναίκα που θυμάται τα πάντα

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (10)

Η Jill Price μπορεί να θυμηθεί τα πάντα από όταν ήταν έφηβη και μετά. Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Τι φαΐ έφαγε, τι ώρα ξύπνησε, ποιους συνάντησε.

10.  Η υπερανάλυση του φαγητού

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (11)

Ο Yoshiro Nakamatsu είναι ένας Ιάπωνας εφευρέτης ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες εφευρέσεις (πάνω από 3 χιλιάδες). Εκτός  από αυτό για 40 χρόνια φωτογράφιζε και ανέλυε κάθε γεύμα που είχε. Θα πρέπει να ήταν κουραστικό.

11. Για περίπου 20 χρόνια έμενε σε αεροδρόμιο

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (12)

Ο Mehran Karimi Nasseri είναι ένας Ιρανός πρόσφυγας  ο οποίος έζησε για περίπου 20 χρόνια στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle  της Γαλλίας. Συγκεκριμένα η πρώτη του μέρα στο αεροδρόμιο ήταν στις 26 Αυγούστου 1988 και κατάφερε να φύγει τον Ιούλιο του 2006. Η ιστορία του αποτελεί έμπνευση και για τη ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks ” The Terminal”.

12. Μια βιονική γυναίκα

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (13)

Η Eileen Brown από την Αγγλία έχει κάνει πάνω από 12 επεμβάσεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

What do you think?

29 Points
Upvote Downvote

Written by Axioperiergos

kataskevase mia apithani archegoni kaliva apo miden

Κατασκεύασε μια απίθανη αρχέγονη καλύβα από μηδέν (Βίντεο)

mama kounela palevi me fidi pou troi to moro tis

Μαμά κουνέλα παλεύει με φίδι που τρώει το μωρό της (Βίντεο)